Alarm Meldnet

alarm-meldnet

Wat is Alarm Meldnet?

Kwaliteit, technologie en dienstverlening zijn drie kernwoorden waar dit jonge bedrijf voor staat. Alarm Meldnet is een onafhankelijke particuliere alarmcentrale gehuisvest in Roermond. Door alleen gebruik te maken van de laatste technologieën wordt de allerbeste dienstverlening gerealiseerd. Ook wordt er uitsluitend gewerkt met meldkamer diensten, zodat ze de kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit kunnen bieden die de klant verdient.

Werking

De medewerkers van Alarm Meldnet zijn zeven dag per week, 24-uur per dag bereikbaar. Deze zijn zorgvuldig opgeleid en getraind om snel en adequaat te handelen indien de situatie dit vereist. Zodra er een alarmmelding wordt gemaakt zal de oproep altijd binnen vijftien seconden worden beantwoord en wordt er onmiddellijk actie ondernomen. Zo kan er gelijk door worden doorgeschakeld naar een contactpersoon, of als de situatie dermate dreigend is: een hulpinstantie.

PAC-certificatie

Alarm Meldnet is één van de weinige particuliere bedrijven in Nederland met een PAC-certificering. Dit betekent onder andere dat ze als zelfstandig bedrijf bevoegd zijn om alarmmeldingen door te zetten aan andere instanties. Om in aanmerking te komen voor een PAC-certificering moet er aan strenge voorwaarden worden voldaan. Denk hierbij aan een luchtdichte ruimte, kogelvrij glas en speciaal getraind personeel. Dit wordt gekeurd door een onafhankelijke agent en pas na het voldoen aan alles eisen wordt er een vergunning afgegeven. Alarm Meldnet is gecertificeerd door het KIWA NCP en is toegelaten door het Ministerie van Justitie onder het nummer PAC-133.

Sociale Controle

Alarm Meldnet en Sociale Controle werken samen om hulpbehoevende ouderen te voorzien van de service en veiligheid die zij verdienen. Als er gekozen wordt voor de abonnementsoptie met meldkamer zal er bij een druk op de knop of val een melding worden doorgezet naar de meldkamer van Alarm Meldnet. Ook zal er een hoor/spraak verbinding tot stand worden gebracht. Afhankelijk van de situatie kan er vervolgens in overleg worden besloten wat er dient te gebeuren.

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de toepassingen van Alarm Meldnet? De website bevat meer informatie. Ook kunt u contact opnemen met ons via de onderstaande wegen.

 

Tel: 085-4018314
E-mail: info@sociale-controle.nl