MOBIELE ALARMERING VOOR KINDEREN

Met behulp van mobiele alarmering krijgen mensen die dagelijks risico lopen de mogelijkheid om alarm te slaan indien dit nodig is. Hierbij denkt met name aan ouderen die niet goed ter been zijn, hartproblemen hebben of aan het dementeren zijn. Ouderenzorg is het eerste wat men te binnen schiet en hierbij horen beelden van ouderen die in een zwakke conditie verkeren. Wanneer mensen een mobiel alarmsysteem kopen, gaat het meestal om mantelzorgers die gerust willen kunnen zijn over het welzijn van hun ouders. Het is natuurlijk niet makkelijk om naast uw full-time baan en de zorg voor je kinderen ook nog die van je ouders op je te moeten nemen. Mobiele alarmering kan echter óók nuttig zijn om effectiever op uw kinderen te kunnen letten. Heeft u hier weleens aan gedacht?

 

KOMT DIT U BEKEND VOOR?

 

Heeft u kinderen? Zo ja, dan zal het volgende scenario u niet onbekend voorkomen. Uw kind wilt buiten spelen met een vriendje of vriendinnetje. U wijst hem of haar erop dat hij of vóór etenstijd weer thuis moet zijn. Om 7 uur, wanneer u normaal gesproken met uw gezin aan tafel zit, is uw zoontje of dochtertje nog steeds niet thuisgekomen. U wacht misschien nog even in de veronderstelling dat hij of zij spoedig thuis zal komen. In veruit de meeste gevallen zal uw kind op den duur terecht komen, maar dit soort scenario’s zorgen wel voor de nodige zenuwen. Het gaat immers om uw kinderen en op het moment dat zij buiten zijn, heeft u geen zicht meer op wat er met hen gebeurd. Uw kind bellen via uw smartphone is vaak geen optie, omdat hele jonge kinderen meestal geen smartphone hebben. Want wat heeft een kind van zeven jaar aan een smartphone? Dit alles leidt tot een vervelende, stressvolle situatie.

 

ALARMDEVICE MET GPS TRACKER

 

Een mobiel alarm-device biedt  uw kind niet alleen de mogelijkheid om alarm te slaan als hij of zij in een ongelukkige situatie belandt, daarnaast is deze namelijk voorzien van een GPS tracker. Met behulp van een mobiele applicatie kunt u vervolgens uw kind volgen. Als u precies weet waar uw kind zich bevindt, kunt u hem of haar ook makkelijk gaan halen zodat hij of zij op tijd is voor het eten. Het is verder ook mogelijk om direct een geluidsverbinding tot stand te brengen. Zo kunt u makkelijk op afstand communiceren met uw zoon of dochter terwijl u op afstand bent. Onze druppel, die als beste getest is onder alle alarm devices voor mobiele alarmering, kunt u trouwens zodanig instellen dat niet alleen u, maar ook nog een aantal anderen het kind kunnen volgen. Zo rust niet alle last op uw schouders, maar kan uw man of vrouw de verantwoordelijkheid voor jullie kind ook deels op zich nemen. Wanneer het kind de alarmknop indrukt, zal er onmiddellijk een melding worden gedaan bij maximaal 3 verschillende personen en eventueel een meldcentrale. Zo garandeert u de veiligheid van uw kind, wanneer u niet direct toezicht kan houden op hem of haar.

 

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

 

Wil u uw gemoedsrust en bovenal de veiligheid van uw kind zeker stellen? Wacht dan niet langer. [Bestel nu] –> (link naar bestelpagina) uw persoonlijke mobiele alarmsysteem. Binnen 1 of 2 dagen zal deze op maat bij u worden geleverd. Twijfelt u nog? Voor meer informatie kunt u terecht op http:/