PERSOONLIJKE ALARMERING VOOR GEHANDICAPTEN

Kent u iemand in uw directe omgeving die gehandicapt is? óf bent u wellicht zelf gehandicapt en bent u dapper genoeg om toe te geven dat u hulp kunt gebruiken? Dan bent u hier aan het juiste adres. De alternatieven voor technologische bijstand voor mensen die fysiek beperkt zijn, is het afgelopen decennium flink toegenomen. Aan deze positieve ontwikkeling heeft persoonlijke alarmering een belangrijke bijdrage geleverd. Met behulp van een personen alarmsysteem is het tegenwoordig mogelijk om bij paniek direct alarm te slaan en een noodoproep te doen of een melding te doen. Met behulp van een dergelijk alarmsysteem kunt u onmiddellijk een melding van de situatie doen door een telefonische verbinding tot stand te brengen met drie telefoonnummers die u vooraf kunt instellen en met een meldcentrale. Stelt u zich voor dat een gehandicapte valt of zich ineens erg beroerd gaat voelen. Stel dat er thuis brand uitbreekt bij iemand die in een rolstoel zit. Dit zijn scenario’s die mogelijk een rampzalige afloop zouden kunnen hebben. Dat wilt natuurlijk niemand. Door gebruik te maken van een mobiel personenalarmsysteem zal een persoon die bij het uitbreken van een brand in een rolstoel zit onmiddellijk, door middel van een draagbaar device met een alarmknop, melding kunnen doen bij een meldcentrale en bij zijn of haar naasten. Zo kan een persoonlijk alarmsysteem úw veiligheid en dat van uw geliefden vergroten.

 

WIE ZIJN WIJ?

 

Wij van Uw zorg, Uw veiligheid zijn gespecialiseerd in persoonlijke alarmering. Dit valt verder onder te verdelen in mobiele alarmering en vaste alarmering. Bij vaste alarmering wordt er gebruik gemaakt van een basisstation dat op een vaste plek in huis wordt geplaatst. Voor mobiele alarmering wordt er gebruikgemaakt van een draagbaar device. Deze kan bijvoorbeeld om uw hals worden gedaan. Als alternatief hiervoor bieden wij onze klanten onze zogenaamde “druppel” aan die als beste getest is voor mobiele alarmering. De druppel bevat een SOS-knop. Met één druk wordt er verbinding gelegd met een hiervoor bestemde meldkamer en wordt er, bovendien, melding gedaan bij drie, van tevoren gekozen, telefoonnummers.

 

WEL HANDIG ZO’N PERSOONLIJK ALARM SYSTEEM!

 

Overweegt u om een persoonlijk alarmsysteem aan te schaffen? Kent u wellicht iemand die voordeel zou hebben bij het gebruik van een personen alarmsysteem? Of bent u er nog niet zeker van dat dit wel een goede investering is? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft. Wij kunnen uw vragen zowel per e-mail als telefonisch beantwoorden. Daarnaast hebben wij een team van adviseurs die een strenge trainingsprocedure hebben moeten doorstaan. En elke dag voor u klaar staan. Zo kunnen wij, als u aangeeft dat u hier behoefte aan heeft, een afspraak voor u inplannen met een van deze deskundigen. Zij kunnen de voordelen en nadelen met u bespreken en u helpen te bepalen welke zorg het meest geschikt is voor u of uw naaste. Als u besluit om zich aan te melden voor onze persoonlijke alarmering, ontvangt u binnen 24 uur een op maat gemaakt draagbaar alarm device. Voor meer informatie kunt u kijken op http://hetgaatomu.nl/. Telefonisch zijn wij bereikbaar op (nader in te vullen telefoonnummer). Als u meer wilt weten over alarmsystemen en alle verschillende mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op onze blog http://hetgaatomu.nl/blog