Vaste Alarmering

Onze vaste alarmsystemen zijn bedoeld om een veilig gevoel te creëren bij ouderen en hun mantelzorgers. Het alarmsysteem biedt hulp bij ongevallen en kan met een druk op de knop contact leggen met eigen mantelzorgers of onze alarmmeldkamer. Deze oproep werkt op elk moment van de dag en voorziet alle belanghebbende van een rustig gevoel.

Bent u op zoek naar een beetje extra veiligheid en zekerheid? Dan is een van onze vaste alarmering oplossingen waarschijnlijk voor u. Onze oplossingen komen altijd geleverd met een sim kaart waardoor het niet noodzakelijk het systeem te koppelen aan uw telefoonlijn. Stekker in het stopcontact en klaar.

Wij houden rekening met de doelgroep en vinden het daarom van belang het aansluiten en de werking van het product zo simpel mogelijk te houden. Daarom verloopt alle communicatie via het GSM netwerk; zodat wij onze systemen volledig gebruiksklaar kunnen verzenden. Uiteraard bieden wij altijd hulp ter plaatsen als het toch iets te lastig blijkt te zijn.

Het alarmsysteem wordt geleverd als een box met daarop een grote rode knop. Deze knop dient in te worden gedrukt in geval van nood. Op dat moment zal er een spraakverbinding tot stand worden gebracht met eigen contactpersonen (mantelzorgers) of onze alarmmeldkamer. Onze alarmmeldkamer zit dag en nacht klaar om elke oproep te beantwoorden en door te zetten naar de juiste instanties. Ook zijn er opties om bijvoorbeeld een SMS bericht uit te zenden naar bepaalde nummers.

Los van het basissysteem zijn er verschillende modules om de veiligheidsopties uit te breiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een PIR die de omgeving scant naar beweging. Mocht het zo zijn dat een zorgbehoevend persoon een tijd niet beweegt, dan zal het systeem een notificatie geven aan de mantelzorger of meldkamer. Ook zijn er verschillende koorden en knoppen los verkrijgbaar met bijvoorbeeld een valdetectie of een waterbestendige knop voor in de badkamer.

Graag spreken wij met u af om te praten over onze oplossingen. We geven dan ook een demonstratie van de werking en u kunt antwoord krijgen op al uw vragen. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen komt onze adviseur graag langs om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u interesse? Druk dan bovenaan de pagina op de knop contact om te zien hoe u het snelst met ons een afspraak kunt inplannen.

Vaste alarmering:

  • Veiligheid in huis
  • Modulair opgebouwd zodat u krijgt wat u nodig heeft
  • Koppeling mogelijk met zowel mantelzorgers als onze meldkamer
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Hulp aan huis indien nodig

Beveiliging

Met onze beveiliging aan huis kunt u altijd u huis met een gerust hart achterlaten. Onze slimme oplossingen zorgen ervoor dat u huis op verschillende manieren is beveiligd en dat u direct op de hoogte wordt gesteld als er iets gebeurt omtrent beweging, vernieling of zelfs inbraak.

Ons systeem is modulair wat betekent dat u zelf kunt kiezen in welke mate u uw huis wilt beveiligen. Er zijn talloze opties te verkrijgen waarin u zelf bepaalt tot hoe ver u uw huis wilt beveiligen. Kiest u voor een basissysteem met daarin alleen deur- en raambeveiliging? Of voor een uitgebreid systeem met ook een camera, rookmelder en beweging sensor? U weet het beste wat u nodig heeft en wij bieden de opties.

Ons systeem komt altijd met een basis station met daaraan koppelbare modules. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de PIR: een beweging sensor die, instelbaar, bij de minst of geringste beweging een melding kan maken bij u of belanghebbende. Dit kan ook worden omgedraaid: een melding als er juist geen beweging plaatsvindt.

Ook de DC’s zijn uiterst belangrijke modules op gebied van beveiliging. Dit zijn een soort magneten die worden geplaatst bij ramen en deuren en dus opmerken als hier beweging in komt. Er zal dan direct een noodmelding uitgaan met een waarschuwing waarin u ook kunt zien op welk punt in huis er een raam of deur open staat.

De SD is ook onmisbaar in een goed beveiligd huis. Deze rookmelder zal bij waarneming direct een signaal uitslaan naar u, uw verzorgers of een noodinstantie. Vuurgevaar ligt altijd op de loer en een rookmelder is niet alleen essentieel voor als u weg bent, maar uiteraard ook als u ligt te slapen.

Als laatste is het nog mogelijk een camera aan te sluiten aan uw beveiligingssysteem. Hier kunt u op afstand op inloggen en direct zien wat er speelt in uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid in combinatie met de PIR of DC, ontvangt u een signaal? U kunt gelijk zien wat er speelt. Ook is het mogelijk voor onze meldkamer om direct een inkijk te krijgen in uw huis indien er een signaal wordt ontvangen. Zo kunnen zij waar nodig gelijk de politie langsturen.

Graag spreken wij met u af om te praten over onze oplossingen. We geven dan ook een demonstratie van de werking en u kunt antwoord krijgen op al uw vragen. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen komt onze adviseur graag langs om u te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u interesse? Druk dan bovenaan de pagina op de knop contact om te zien hoe u het snelst met ons een afspraak kunt inplannen.

Beveiliging:

  • Met een veilig gevoel het huis uit
  • Losse modules zodat u alleen krijgt wat u nodig heeft
  • Laatste technologie zodat u altijd up-to-date bent
  • Hulp op afstand of aan huis
  • Zowel bruikbaar voor beveiliging als zorg